Tijdelijk niet beschikbaar
Wegens groot onderhoud kunt u momenteel geen online boeking plaatsen bij HolidaySale. Onze excuses voor het ongemak. U kunt ons wel altijd telefonisch bereiken via 0318 - 55 09 50. Met vriendelijke groet,
HolidaySale

Speciaal voor jou geselecteerd

VERENIGDE STATEN

De Verenigde Staten van Amerika, ook wel de VS of de  "USA’’ is een groot land in het midden van Noord-Amerika. Van de Verenigde statebn maakt ook een aantal eilanden in de Stille Oceaan deel uit, met name rondom en onderdeel van de staat Hawaii.

Tot het land behoren ook diverse eilandgebieden in de Caraïbische Zee en de Grote Oceaan. De Verenigde Staten zijn het op twee na grootste land ter wereld in bevolking. Washington D.C. is de hoofdstad van de Verenigde staten. De Verenigde staten, een van de grootste, rijkste en machtigste landen in de wereld, zo vinden ze zelf zeker, is het een mooie mix van grote stedelijke gebieden en weidse dunbevolkte vlakten met prachtige natuur. De geschiedenis van immigratie sinds de 17e eeuw maakt van de VS een aparte mix van culturen van over de hele wereld. Een bezoek aan de VS is een studie in contrasten en meer dan de moeite waard!

Boek je vakantie Verenigde Staten eenvoudig en vertrouwd bij HolidaySale.nl!

Vind jouw vakantie