Tijdelijk niet beschikbaar
Wegens groot onderhoud kunt u momenteel geen online boeking plaatsen bij HolidaySale. Onze excuses voor het ongemak. U kunt ons wel altijd telefonisch bereiken via 0318 - 55 09 50. Met vriendelijke groet,
HolidaySale

Speciaal voor jou geselecteerd

Mallorca is het grootste eiland van de Balearen en is dan ook voor iedereen geschikt.

Mallorca kent prachtige zandstranden en rustige baaien die door de felblauwe zee omringd worden. De stranden van El Arenal worden in de zomermaanden druk bezocht, daarin tegen is het binnenland heerlijk rustig. Voor de natuurliefhebbers, ga lekker wandelen door de citrusplantages en bezoek de gastvrije vissersdorpjes aan de kust. Wie van het nachtleven houd kan zijn hart ophalen in bruisende centrum van El Arenal of in Playa de Palma.

De excursiemogelijkheden zijn eindeloos op Mallorca, ontdek de kleine dorpjes, verlaten strandjes, hoge klippen of de ga de prachtige natuur in. Of trek erop uit met de fiets, auto, excursiebus of per boot. Voor de kinderen zijn er ook een aantal waterparken waar zij zich uitermate goed kunnen vermaken. De kindvriendelijke accommodaties zijn vooral terug te vinden in Cala'Or of in Alcudia.

Vind jouw vakantie