Tijdelijk niet beschikbaar
Wegens groot onderhoud kunt u momenteel geen online boeking plaatsen bij HolidaySale. Onze excuses voor het ongemak. U kunt ons wel altijd telefonisch bereiken via 0318 - 55 09 50. Met vriendelijke groet,
HolidaySale

Speciaal voor jou geselecteerd

Griekenland

Griekenland ligt in Zuid-Europa en bestaat uit het vasteland met het schiereiland Peloponnesos en circa 1500 eilanden, waarvan er 160 zijn bewoond. Griekenland grenst in het noorden aan Albanië, Macedonië, Bulgarije en Turkije. Het vasteland van Griekenland is omgeven door de Middellandse Zee (in het zuiden), de Ionische Zee (in het westen) en de Egeïsche Zee (in het oosten). De eilanden van Griekenland vormen samen ongeveer 20% van het landoppervlakte.

De meeste bekende en toeristische eilanden zijn Kreta, Rhodos en Kos maar natuurlijk zijn er nog veel meer vakantiebestemmingen. Ieder eiland heeft zijn eigen, unieke karaker. Maar ook het vasteland  is prachtig, met veel cultuur en prachtige stranden bij Chalkidiki. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het indrukwekkende Athene met de oude Akropolis.

De Griekse gastvrijheid zal je hart doen veroveren!

 

Boek je vakantie Griekenland eenvoudig en vertrouwd bij HolidaySale.nl!

Vind jouw vakantie