Tijdelijk niet beschikbaar
Wegens groot onderhoud kunt u momenteel geen online boeking plaatsen bij HolidaySale. Onze excuses voor het ongemak. U kunt ons wel altijd telefonisch bereiken via 0318 - 55 09 50. Met vriendelijke groet,
HolidaySale

Speciaal voor jou geselecteerd

Egypte

Egypte ligt in het noordoosten van Afrika aan de Middellandse zee. Het land staat vooral bekend om het bijzondere, unieke verleden waar farao's, piramides en sfinxen een belangrijke rol hebben gespeeld. De historische beschaving is beperkt gebleven tot in dit land door de geïsoleerde ligging van Egypte. Het land wordt omringd door woestijnen en zeeën, waardoor de Egyptische beschaving vroeger niet de kans heeft gehad om zich verder uit te breiden. Het land bestaat namelijk voor maar liefst 94% uit woestijnlandschap.

Egypte is vooral een geliefde bestemming voor de winterzonvakanties. Het hele jaar door kan deze bestemming bezocht worden. De meeste mensen gaan naar Egypte voor de heerlijke zon die altijd schijnt en de prachtige onderwaterwereld. Kleurrijke vissen en de meeste unieke koraalriffen kom je hier tegen. De meest toeristische baplaatsen zijn Hurghada, Sharm el Sheikh en Marsa Alam. Maar ook El Gouna is in opkomst met haar prachtige lagunes welke zijn aangelegd.

Vind jouw vakantie