Tijdelijk niet beschikbaar
Wegens groot onderhoud kunt u momenteel geen online boeking plaatsen bij HolidaySale. Onze excuses voor het ongemak. U kunt ons wel altijd telefonisch bereiken via 0318 - 55 09 50. Met vriendelijke groet,
HolidaySale

Speciaal voor jou geselecteerd

Tenerife: Onvoorstelbaar afwisselend!

Geniet van de prachtige flora en fauna die het eiland Tenerife te bieden heeft. Tenerife is het grootste eiland van de Canarische Eilanden en landschappelijk het meest afwisselende. Op Tenerife is het zeker een must om de hoogste berg van Spanje te bezoeken. Vanaf de El Pico del Teide, die maar liefst 3817 meter hoog is, biedt een schitterend uitzicht over Tenerife en bij helder weer is ook het Canarische eiland La Gomera te zien.

Het Loro Parque; is ook de moeite waard, dit park bestaat uit grote botanische tuinen met tal van attracties waaronder de grootste verzamelingen van papegaaien ter wereld te bewonderen zijn. Voor echte avonturiers en waterliefhebbers is het Siam Park geschikt, dit is het grootste waterpak van Europa. Tenerife is het antwoord voor iedereen die op zoek is naar een heerlijke en afwisselende vakantie.

Vind jouw vakantie